Hero billede

Profil

Karsten Hansen Elektric ApS startede i 1976.

Med mere end 40 års erfaring kombineret med altid at være opdateret med de nyeste teknologier og know-how, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt el-arbejde – stort som småt.

Vores kundekreds omfatter private såvel som offentlige virksomheder samt private husstande i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland herunder naturligvis Farum, Birkerød, Holte, Virum samt Hillerød.

Virksomheden består i dag af 10 engagerede og kompetente medarbejdere. Vi har ingen stor administration. Dette kommer vores kunder tilgode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

El-arbejde er en tillidssag. Økonomi, kvalitet og materialevalg er blandt De spørgsmål vi ofte bliver stillet over for, og som vi gerne stiller vores ekspertise til rådighed for at besvare. Hos Karsten Hansen Elektric gør vi meget ud af at videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner bygget på kvalitet, men samtidig holder vi os opdateret med de nyeste materialer, teknikker m.m. Det er jo os der skal inspirere.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Karsten Hansen Elektric ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere